Verdienstelijk gelijkspel FC Perkouw bij nummer drie

19 jan 2019, 20.57Verslag

FC Perkouw speelde in Vlaardingen met 1-1 gelijk tegen nummer drie DVO’32.

In de gelijkopgaande eerste helft kwamen de Perkouwenaren goed weg, toen de Vlaardingse spits het aluminium naast doelman Albert Vente testte. Gerben de Jong was voor de dorpsclub uit Berkenwoude dichtbij de openingstreffer.

Na de theepauze kwam de thuisclub sterk uit de kleedkamer en kwam verdiend op voorsprong. Vente zorgde met fraaie reddingen, dat de schade tot een tegengoal beperkt bleef. In de slotfase stelde Stef de Goede spits Pieter Jan Geneugelijk in staat de gelijkmaker te scoren.

,,Ik ben tevreden met het resultaat,” liet FC Perkouw-trainer Mark Buijs weten. ,,Conditioneel staat we er goed voor. Een minpuntje was de rode kaart voor Gianni Wijting, die volgens de scheidsrechter een doorgebroken speler neerhaalde.”