Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verdienstelijk punt voor Haaften bij Sleeuwijk

09 mrt 2019, 21.43Verslag

SLEEUWIJK – Na een paar teleurstellende resultaten was het punt dat Haaften bij koploper Sleeuwijk pakte een opsteker voor trainer Adrie van Steijn. “Ik ben supertrots op de jongens. In het begin hadden we het moeilijk, maar uiteindelijk hebben we verdiend een punt gepakt. We zijn twee keer terug gekomen van een achterstand. Dat zegt genoeg.”

Sleeuwijk nam al vroeg in de wedstrijd de leiding. Nog voor rust poetste Jordy Perdon die 1-0 weg.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Ook kwam de thuisploeg op voorsprong. Haaften bleef echter knokken voor een goed resultaat en kreeg in blessuretijd loon naar werken. Uit een strafschop schoot Tomek Kilian onberispelijk de 2-2 binnen.

Embedded rich media on Twitter

“En daarna krijgen we nog twee goede kansen om te winnen, maar hij viel twee keer net naast. Het was niet verdiend geweest, maar wel lekker”, zei Van Steijn.