Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verliezend HRC’14 loopt nacompetitiefinale mis

02 jun 2019, 18.20Verslag

HURWENEN ­– Voor HRC’14 zit het seizoen er definitief op. In eigen huis ging de Hurwenen-Rossum-Combinatie zondagmiddag met een afgetekende 0-3 onderuit tegen Essche Boys, waardoor het de nacompetitiefinale voor promotie naar de vierde klasse definitief misloopt.

Embedded rich media on Twitter

Het was zondag aan HRC’14 niet te zien dat er een plaats in de nacompetitiefinale op het spel stond. De thuisploeg miste de strijdkracht en pure wil om duels te winnen en dat strafte Essche Boys voor rust tot tweemaal toe kort achter elkaar resoluut af.

(foto: Marco Oomen)

Gemiste strafschop kantelpunt
Vijf minuten voor de rust kreeg HRC’14, dat niet kon beschikken over de geblesseerde regio-topscorer Kevin de Vries, een uitgelezen mogelijkheid op de aansluitingstreffer, toen scheidsrechter Arno Mathon een handsbal van de bezoekers in het eigen zestienmetergebied met een strafschop bestrafte.

Embedded rich media on Twitter

Patrick Jansen nam plaats achter de bal, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman van Essche Boys. In de rebound wist Tom Verhoeven zijn schot niet tussen de palen te krijgen. Dat moment bleek het kantelpunt in de wedstrijd, want na rust liet HRC zich voetballend misschien wel wat meer van zijn goede kant zien; doelpunten bleven uit.

(foto: Marco Oomen)

Flow
Vier minuten voor het laatste fluitsignaal was Essche Boys wel nog eenmaal trefzeker.

Embedded rich media on Twitter

Dat was de definitieve nekslag voor HRC’14, dat getuige de zeven zeges in de laatste zeven duels in een geweldige flow naar de nacompetitie ging, maar in de nacompetitie zijn meerdere moest erkennen in de ploeg uit Esch. Zij nemen het volgende week maandag op neutraal terrein op tegen OSC’45 uit Orthen.

(foto: Marco Oomen)

Embedded rich media on Twitter

Reacties volgen later

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >