Verliezend SV Meerkerk ziet Alblasserdam afstand nemen

09 feb 2019, 21.23Verslag

MEERKERK -  SV Meerkerk kon de stunt tegen Groote Lindt geen vervolg geven. Alblasserdam was met 1-2 te sterk.

"We hadden op twee punten van ze kunnen komen, maar nu zijn het er acht", sipte de van een liesblessure herstellende Gert-Jan Koekkoek. Hij zag zijn medespelers een niet al te beste wedstrijd spelen. Na de 0-1 ruststand liepen de Dammers uit naar 0-2. Pas in de slotfase kwam Meerkerk door een mooi eigen doelpunt terug in de wedstrijd, maar verder kwam de thuisploeg niet.