Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vijf keer paal en lat staan zege Woudrichem in de weg

11 mei 2019, 21.14Verslag

WOUDRICHEM - De geschiedenis begint zich bij Woudrichem te herhalen. Ook tegen Tricht kwamen de Woercummers niet verder dan 2-2. De groen/witten staan nog wel op de vierde plaats en liepen zelfs een punt uit op het van Wilhelmina’26 verliezende Roda Boys.

Daarmee lonken de manschappen van trainer Piet Saaman nog steeds naar een vervangende periodetitel. “Het was werkelijk ongelofelijk”, refereerde leider Fred van Straten aan de 2-2 tegen Tricht. “Voor de rust was het kat en muis en wij heersten. We hadden al met 7-0 voor moeten staan.” 

Drie keer de paal en twee keer de lat stonden de Woercummers in de weg. Het bleef nu bij de 1-0 door Tim Saaman.

Na de rust werd Tricht wat brutaler en bleef Woudrichem de kansen missen. Na een kwartier werd het 1-1 en tien minuten later zelfs 1-2. Vijf minuten voor tijd redde Danny Schaap nog een punt, nadat Yoeri Duyzer omver werd getrokken. Vanaf de stip zorgde Schaap voor de 2-2.