Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VVAC verrassend winnaar van Kontaktbokaal

13 aug 2016, 21.00VerslagUpdate

(klik op de foto voor meer foto's)

STREEFKERK - Het 23e toernooi om de Kontaktbokaal is zaterdagmiddag toch wel enigszins verrassend gewonnen door VVAC. De groenwitten klopten Ameide in de finale met 4-2.

Met het vertrek van Bart Koomans (SV Meerkerk) en Khalid Bendami (Raptim) heeft VVAC een slordige 35 goals ingeleverd. Daarnaast is libero Sijmen Stuij (voorlopig) gestopt. Trainer Ton Heijstek moet het dus anders neer gaan zetten en dat pakte tegen een nog incompleet Ameide -onder anderen Sam Versluis en Jules de Gans waren er nog niet bij- alleraardigst uit. Met de nieuwskomers Diede van den Ouden (35, terug op het oude nest) en Aljan Dekker (die zijn keepershandschoenen heeft opgeborgen en is gaan voetballen) in de ploeg werd Ameide geklopt. Beide ploegen spelen over drie weken overigens ook de competitie-ouverture tegen elkaar.


Dankzij doelpunten van de uit de A-junioren overgekomen Bob van Oosterhout (2x) en Roland Bos leidde VVAC bij rust al met 3-0. Ameide zag een strafschop worden gestopt door Matthijs de Hoop. Joran Visee bracht de spanning terug, maar captain Wouter Romeijn zorgde vanaf de stip voor de definitieve beslissing. Daar kon de 4-2 van Martijn van der Zijden niets meer aan veranderen.

Streefkerk derde
Gastheer Streefkerk eindigde als derde door een 2-1 overwinning op Peursum. Rick van den Berg en Robin van Beuzekom zetten de thuisclub op 2-0. Martijn Rietveld scoorde tegen.

De 24e toernooi-editie zal volgend jaar bij Peursum worden gehouden, de 25e in 2018 bij VVAC. Voor 2017 is reeds geloot. Peursum speelt op de eerste avond tegen Ameide en Streefkerk neemt het op tegen titelverdediger VVAC.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >