Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wéér winnend SteDoCo bezorgt Noordwijk eerste nederlaag

02 feb 2019, 21.18Verslag

NOORDWIJK - Zonder de vanwege familieomstandigheden afwezige hoofdtrainer Gijs Zwaan boekte SteDoCo, dat de tweede plaats in het vizier krijgt, een prachtige overwinning tegen titelkandidaat Noordwijk.

"Een teamprestatie", beoordeelde Johan van der Werken, lid van de Hoornaarse TC. "Noordwijk was 26 wedstrijden ongeslagen, dat zegt genoeg. De eerste helft was beide kanten heel goed. Met een prachtige goal van Vincent Verheul kwamen wij op voorsprong. In de tweede helft speelden zij nog meer de lange bal op hun lange mensen. Het leverde wat kansen op en zelfs een bal op onze kruising. Maar met de counter waren wij ook gevaarlijk. Gescoord werd er niet meer en dus werd Vincent Verheul de matchwinner." 

(foto: Leendert Roseboom)

Elleboog uit de kom
“Hij zat er lekker in”, genoot Verheul na. “Een voorzet van Benjamin van Wanrooij viel net over Joran Schröder en ik wist hem vol te raken. In de tweede helft zijn we in mijn ogen enigszins goed weggekomen. Maar dat heeft ongetwijfeld ook te maken dat bij ons de druk niet zo hoog is. Bij Noordwijk wel. Een domper is wel de blessure van Benjamin van Wanrooij. In de groepsapp meldde hij dat zijn elleboog uit de kom is geweest en nu in het gips zit. Die speelt volgende week niet tegen ASWH.”