Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Well ‘zit met de gebakken peren’ door eigen doelpunt in laatste minuut

09 feb 2019, 22.35Verslag

WELL – Lang mocht Well hopen op een resultaat bij Herovina. Dankzij een eigen doelpunt van Niels Kraay wist de thuisploeg toch met een 1-0 overwinning aan het langste eind te trekken.

Een enorme tegenvaller voor interim-trainer Manuel Langendoen, die een gelijkspel als een terechte weerspiegeling van de verhoudingen zag: “Beide ploegen dachten; ‘het wordt 0-0’ en dat was ook prima geweest. Maar in de laatste minuut komt er nog een voorzet vanaf links. Niels (Kraay, red.) wil hem wegkoppen, maar kopt juist schitterend raak, maar wel in ons eigen doel. Het is heel zuur als je op zo’n manier verliest. We zijn volop bezig om zo min mogelijk goals tegen te krijgen en dan verlies je door een eigen doelpunt. De jongens hebben keihard gewerkt, maar na die goal zag je echt de moed in de schoenen zakken. Dan zit je met de gebakken peren”, aldus Langendoen, die optimistisch blijft. 

“Ik heb toch wel een positief gevoel, omdat we hebben laten zien dat we ontzettend weinig weggeven, mits we de discipline hebben om de tactiek goed uit te voeren. We zijn aan het bouwen aan een team waarmee we ook volgend seizoen verder kunnen. Je ziet lijn in het spel komen en dat is waar we naartoe willen. “