Well sluit kalenderjaar af met afgetekende nederlaag

15 dec 2018, 21.05Verslag

WELL – Well kon zaterdag geen goed resultaat boeken in de wedstrijd tegen MVV’58. In Meteren won de thuisploeg met een eclatante 5-1.

In de eerste drie kwartieren scoorde MVV’58 driemaal, om twintig minuten na rust ook de 4-0 aan te tekenen. In de slotfase kwam de thuisploeg nog eenmaal tot scoren, terwijl Jan Lindhout de eretreffer maakte.

Door de nederlaag bevindt Well zich na twaalf wedstrijden in de onderste regionen van de vierde klasse D. Na de winterstop kunnen de manschappen van trainer Edwin van de Braak direct aan de bak in de onderlinge derby tegen Kerkwijk.