Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Well verliest ‘terecht’ bij beruchte middenmoter

11 mei 2019, 21.59Verslag

WELL – Een uitduel met SVS’65 geldt voor veel ploegen uit de Bommelerwaard als een lastige wedstrijd. Ook Well wist geen resultaat over te houden aan de confrontatie in Spijk: 5-2.

Ondanks het feit dat Well het in Spijk altijd lastig heeft, kwam het zaterdag wel op voorsprong. Jaap van de Laar reageerde alert toen de bal via de lat en de keeper voor zijn voeten belandde. Hij schoot adequaat de openingstreffer binnen. Lang kon Well overigens niet van die voorsprong genieten. Direct vanaf de aftrap maakte Corné Hobo hands in het zestienmetergebied, wat SVS’65 een strafschop opleverde. Dat buitenkansje werd gretig verzilverd.

Na rust kwam de thuisploeg op voorsprong, maar nu was het Well dat via Danny Keijnemans die marge weer teniet deed. Het bleek uitstel van executie, want na een verkeerd genomen achterbal, was de voorsprong voor de ploeg uit Spijk wederom een feit. Die gaf het niet meer uit handen, om vervolgens uit te lopen naar een 5-2 overwinning.

Daar was niets op af te dingen, vond interim-trainer Manuel Langendoen: “We hebben gewoon terecht verloren, daar moet je eerlijk in zijn. We begonnen goed en kwamen ook met 0-1 voor, maar dan krijg je na de aftrap gelijk de 1-1 binnen. Da’s dan zonde. In de tweede helft breekt het na de 3-2 bij ons en lopen ze uit naar 5-2. Dat moeten we kunnen dragen, de score had ook nog hoger kunnen uitvallen.”

Winnen
Door de nederlaag lijkt volgende week de laatste mogelijkheid te worden om de derde overwinning van het seizoen uit het vuur te slepen. Thuis moet RKVSC, waarvan Well eerder nog verloor, worden verslagen. Langendoen is duidelijk over de doelstelling: “We moeten gewoon winnen volgende week. Die druk mogen we ons ook best op leggen. Ik denk dat er veel jongens gaan zijn die zaterdag willen spelen, misschien zijn er nog wel spontane genezingen, maar we moeten winnen. Dat zijn we verplicht aan de supporters, de club en de spelers die stoppen”, verwijzend naar het plotselinge besluit van Barend Blom en Danny Keijnemans.