Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wijziging van tactiek pakt heel goed uit voor Jan van Arckel

11 mrt 2019, 19.26Verslag

AMMERZODEN - Een tactische omzetting leverde Jan van Arckel zondag in de wedstrijd tegen GVV de volle buit op (4-1).

“Na rust zijn we terug gegaan naar twee spitsen. Door de wind konden we onze buitenspelers moeilijk bereiken en hebben we een spits voor een middenvelder opgeofferd. Dat pakte geweldig uit”, analyseerde Jan van Arckel-trainer Marco van Loon.

De vernieuwde tactiek deed Jan van Arckel gelijk weglopen bij de ploeg uit Geldermalsen. Thom de Looijer, Jesper Dekkers en Jeroen de Groot (die ook al de score had geopend) bogen de 1-1 in een mum van tijd om naar 4-1.

Marco van Loon, die overigens vond dat de wedstrijd vanwege de wind niets met voetballen had te maken, prees doelman Geert Verhoeven. “Die heeft ons na de 1-1 van GVV op de been gehouden.”