Wilhelmina’26 moet in slotfase de winst nog aan koploper Nivo Sparta laten

20 apr 2019, 21.23Verslag

Wilhelmina’26 was tot laat in de wedstrijd nog uit op een verrassing tegen koploper Nivo Sparta. In de slotfase van de wedstrijd haalden de gasten uit Zaltbommel het potje nog uit met de 2-3. Vriend en vijand waren het er over eens, dat Wilhelmina’26 te weinig had gekregen.

De aantrekkelijke wedstrijd had ook een spectaculair begin. Binnen twee minuten stonden de Wijk en Aalburgers al op 1-0 door een inkopper van Dylan van Son. In de vijfde minuut was het al weer gelijk door de 1-1 van Daan Schreuders. Na de rust kwam Nivo Sparta op 1-2 middels Frenk Schaap.

(foto: Marco Oomen)

Wilhelmina’26 gaf het echter niet op. Het kwam al snel weer op 2-2 door Fabio de Lang. Vervolgens raakten beide ploegen nog een keer het houtwerk. Tien minuten voor tijd sloeg Nivo Sparta nog toe met de 2-3.