Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wilhelmina’26 nog naar 3-3 puntendeling bij Tricht

04 nov 2017, 22.02Verslag

TRICHT - Wilhelmina’26 had zaterdag het geluk aan de zijde. De Wijk en Aalburgers bogen een 3-1 achterstand nog om naar 3-3. Daarmee kregen beide kemphanen nog een punt.

De wedstrijd begon wel voortvarend voor de Wijk en Aalburgers. Binnen de minuut zorgde Sjoerd de Fijter, die na vier maanden zijn rentree maakte, voor de 0-1.

Vervolgens hielp Wilhelmina’26 echter Tricht in het zadel met de 1-1 en de 2-1. Pas na de 3-1 na de rust voor Tricht ging de knop om bij Wilhelmina’26. Kevin van Esch zorgde voor de 2-3 en Samuel Hartgers voor de 3-3.

“Eigenlijk had er nog meer ingezeten, maar anderzijds moet je in de handen klappen, dat we nog terug zijn gekomem”, stelde leider Richard van Veen.