Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Wilhelmina'26 toont geen medelijden met degraderend NOAD'32

18 mei 2019, 19.16Verslag

WIJK EN AALBURG – Wilhelmina’26 had zaterdag geen medelijden met NOAD’32 in de dorpsruzie in Wijk en Aalburg. Met de 4-2 schoten de Ebbebewoners de Korenzanders de degradatie in.

“We hebben er alles aan gedaan, maar zoals het hele seizoen was het net niet”, kon bestuurslid Kees Bouman mee treuren met de degradatie naar de derde klasse.

NOAD’32 had pech, dat Wilhelmina’26 niet van zins was de partij weg te geven. Met de 4-2 winst is het weliswaar rekenen, maar als Roda Boys en Woudrichem komende zaterdag geen punten halen, kan Wilhelmina’26 nog doorstoten naar de vierde plaats en zomaar de nacompetitie voor promotie in rollen.

In de derby begon NOAD’32 nog wel goed met de snelle 0-1 van Mathijs Fitters. Bij de rust had Wilhelmina’26 de score echter al gedraaid naar 2-1 door twee keer Robert Bouman.

Kort na de rust stond Wilhelmina’26 op 3-1 door Christiaan van de Velden. Daarmee was het gebeurd. Wel scoorde jeugdspeler Gerbrand Vos nog zijn eerste treffer in het eerste van Wilhelmina’26 met de 4-1. NOAD’32 probeerde het nog wel, maar verder dan de 4-2 van Soeffiane Bakkali kwam het niet. De degradatie was daarmee een feit.