Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Witheet GVV’63 geeft zekere overwinning in slotfase uit handen

09 mrt 2019, 18.50Verslag

GAMEREN – Met een 0-2 voorsprong in de 77e minuut leek GVV’63 op bezoek bij GDC op weg naar een verdiende overwinning. Toch ging het in de slotfase mis, met een 2-2 gelijkspel tot gevolg.

GVV’63 was in Eethen via Mathijs Libbers op een 0-1 voorsprong gekomen. Een klein kwartier voor het einde vergrootte Thomas van der Ley de marge naar twee goals, nadat de bezoekers al diverse kansen op een grotere uitslag om zeep hadden geholpen.

(foto: Gijs van Tuijl)

Witheet
Die 0-2 voorsprong zou niet genoeg blijken te zijn; in de laatste minuten kwam GDC via een strafschop en uit een situatie na een vrije trap langszij. Dat waren op zijn minst discutabele beslissingen van arbiter Van Bleek, vond een withete Denny van Geffen na afloop. 

Embedded rich media on Twitter

“De hele wedstrijd heeft-ie prima gefloten, maar in het laatste kwartier vroeg ik me echt af wat hij allemaal aan het doen was. Een honderd procent schwalbe legt-ie op de stip, waarna de speler vrolijk opstaat en begint te lachen. Daar heb ik ontzettend veel moeite mee. En in de blessuretijd geeft de scheids op het middenveld een vrije trap waar he-le-maal niks aan de hand was. Iedereen was witheet. Toen we vanwege de hagel naar binnen moesten, heb ik ook gevraagd of hij het niet te koud had gekregen, omdat het niet zo goed meer werkte in zijn bovenkamer.”

Embedded rich media on Twitter

Kritisch op eigen ploeg
Desondanks is Van Geffen ook kritisch op de verrichtingen van zijn ploeg: “We hebben GDC in de eerste helft helemaal ondersteboven gespeeld, maar we doen onszelf wel enorm tekort. We hadden hier verdiend te winnen en we hadden er zomaar zes kunnen scoren. Maar ja, je moet ze er wel zelf inschieten. En wanneer je in de 77e minuut op 0-2 staat, moet je volwassen genoeg zijn om de overwinning binnen te slepen. Aan een punt heb je niks om onderin weg te komen.”

(foto: Gijs van Tuijl)