WNC doorbreekt negatieve reeks

17 nov 2018, 22.12Verslag

ZWIJNDRECHT – Na zes nederlagen pakte WNC weer eens een punt. Bij VVGZ werd het 1-1.

WNC-trainer Cor Prein was de laatste weken vaker te spreken over het spel van zijn ploeg, maar tastbare resultaten bleven uit. Ook bij VVGZ leek het die kant op te gaan. WNC domineerde voor rust de wedstrijd, maar VVGZ ging met een voorsprong rusten: 1-0.

“Na rust was het begin weer goed. We hielden de druk erop, maar moesten wel alert blijven op de counter”, vond Prein. Na een uur spelen maakte Willem Paul van der Heijden er 1-1 van.

“Ik had het gevoel dat we erop en erover zouden gaan. Dat had er gezien de kansen ook in gezeten, maar in de slotfase werd het hectisch”, zei Prein. Luuk Uitman kreeg kort achter elkaar twee gele kaarten. Prein had daar commentaar op en werd weg gestuurd. Omdat hij niet wilde vertrekken, staakte scheidsrechter Richard van de Rest de wedstrijd. “Ik heb geen rode kaart gezien en ook weinig verkeerd gedaan”, zei Prein. “Ik heb hem in ieder geval niet uitgescholden of zo. De spelers bleven ook gewoon op het veld staan. Er was tussen de ploegen weinig aan de hand.”

Embedded rich media on Twitter

De wedstrijd werd nog gewoon uitgespeeld, maar gescoord werd er niet meer.

Embedded rich media on Twitter