WNC heeft lek nog niet boven

20 okt 2018, 21.14Verslag

WAARDENBURG - WNC verloor tegen Oranje Wit voor de vierde keer op rij: 0-2.

"Maar er is nog geen paniek", zei Cor Prein. "We worden niet weg gespeeld, maar Oranje Wit was vandaag gewoon wat te goed voor ons. Een prima ploeg."

WNC mocht overigens niet klagen dat het nog lang in de wedstrijd bleef. "Als het na een halfuur 0-3 staat, hebben we niks te zeggen", gaf Prein toe. Het bleef op dat moment echter bij 0-1. "En daarna kwamen we wel beter in de wedstrijd."

Na rust was Aimen Seqqal het dichtst bij een treffer, toen hij op de paal schoot. In de slotfase maakte Oranje Wit alsnog de verdiende 0-2.