Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC incasseert gevoelige tik bij Nieuw-Lekkerland

13 okt 2018, 21.39Verslag

WAARDENBURG - Het loopt nog niet bepaald op rolletjes bij WNC. De ploeg won zijn eerste wedstrijd van het seizoen, maar leed vandaag zijn derde nederlaag op rij. Nieuw Lekkerland was met liefst 4-1 te sterk voor de Waardenburgers.

Trainer Cor Prein vond dat geen recht doen aan de verhouding. “Wij hebben niet eens slecht gespeeld en waren dominant aan de bal. Maar zij konden hun spelletje spelen en deden dat heel goed. Bij ons was het voorin telkens net niet.”

Nieuw Lekkerland kwam voor rust op voorsprong. Na rust ging WNC op zoek naar de gelijkmaker, maar counterde de thuisploeg keurig naar 2-0. Vlak voor tijd kwamen daar nog een derde en vierde treffer bij, voordat Willem Paul van der Heijden de eer redde met de 4-1.