Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC laat eerste periodekans liggen

18 mei 2019, 21.44Verslag

GIESSEN - WNC beging met een 3-1 nederlaag bij GRC 14 een misstap en liet daarmee zijn eerste kans op de winst in de derde periode liggen.

De Waardenburgers hebben het echter nog altijd in eigen hand. Trainer Cor Prein vond de nederlaag bij GRC'14 onnodig. "We hebben echt genoeg kansen gekregen om hier een resultaat te pakken en speelden lang tegen tien man", zei Prein. "Maar je moet het zelf doen. Als je dat niet doet, heb je er ook geen recht op." 

De thuisploeg kwam voor rust op 1-0. Na een snelle rode kaart na rust zocht WNC de gelijkmaker, maar maakte GRC'14 de 2-0. De 2-1 van René van Soelen bracht hernieuwde hoop, maar GRC'14 counterde naar 3-1. 

Embedded rich media on Twitter