Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC laat kansen liggen en verliest

09 mrt 2019, 21.29Verslag

DORDRECHT – WNC-trainer Cor Prein hield een zuur gevoel over aan de 2-1 nederlaag bij Oranje Wit. “Het was onnodig. We hebben de kansen gekregen om de wedstrijd onze kant op te trekken.”

WNC speelde een goede eerste helft, maar liet na de score te openen. Willem-Paul van der Heijden kwam twee keer oog-in-oog met de doelman. “En bij iemand met zijn schot moet dat gewoon raak zijn”, zei Prein. In plaats van 0-1 werd het vlak voor rust 1-0.

Vanwege de weersomstandigheden gingen beide ploegen wat eerder de kleedkamer in. Formeel nog in de eerste helft kwam WNC via René van Soelen op gelijke hoogte.

Embedded rich media on Twitter

Na de kantwissel kreeg opnieuw Van Soelen een kopkans, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Datzelfde lot trof een schot van Enzo Geene. WNC kreeg het deksel op de neus toen de thuisploeg vijf minuten voor tijd uit een corner de 2-1 maakte.