Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC onderuit bij SVL

29 sep 2018, 20.56Verslag

LANGBROEK - WNC speelde volgens Cor Prein bij SVL geen slechte wedstrijd. Het missen van kansen, een fout van doelman Arjen Kaasjager en enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter deden WNC echter de das om. 

Dat was althans de lezing van Prein. "We hadden in de eerste helft veel balbezit en genoeg kansen om te scoren. Daarnaast is ons een penalty onthouden. De overtreding op Enzo Geene was zeker een meter in het strafschopgebied, maar we kregen een vrije trap in plaats van een strafschop."

WNC trad nog zonder Willem-Paul van der Heijden aan en moest ook Nehemia Sanaky missen. Toch vond Prein zijn ploeg goed spelen. "Al wisten we wel dat we verdedigend alert moesten blijven. Zij loerden op hun kansjes." 

Zuur
Na rust ging het mis toen Arjen Kaasjager in de fout ging en SVL op voorsprong kwam. "Daarna moesten we door hun toch al dichte verdediging zien heen te snijden, dat is erg moeilijk", wist Prein. "En ook in de tweede helft hielp de scheidsrechter ons niet. Maar goed, we moeten ook eerlijk zijn, we moeten zelf die kansen maken. Dan heeft dat allemaal geen invloed. Maar we werden in ieder geval niet in het zadel geholpen. Dan is het zuur dat je verliest. We hadden het heft in handen."