Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC pakt op valreep punt in Sliedrecht

23 feb 2019, 19.59Verslag

SLIEDRECHT – WNC pakte in de slotfase een punt bij titelkandidaat Sliedrecht. Tot tevredenheid van trainer Cor Prein. “Het was ook gewoon verdiend. En we hadden daarna zelfs nog kunnen winnen.”

Voor rust was Sliedrecht de betere ploeg, maar WNC gaf weinig grote kansen weg. De gasten werden gevaarlijk via vleugelspelers Aimen Seqqal en Enzo Geene. “We wisten dat hun backs veel doorkomen en dat we aan de zijkant dus ruimte zouden krijgen”, zei Prein. Na rust moest doelman Arjan Kaasjager al snel in actie komen bij een afstandsschot. Na een uur viel dan toch de 1-0. “Uit een strafschop. Een beetje een dubbel gevoel, maar je kunt hem geven”, aldus Prein. WNC ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en vond die in blessuretijd. Willem Paul van der Heijden stond na een inzet van Maxim Kivaka op de juiste plek. Een halve minuut later had Van der Heijden ook nog de 1-2 op zijn schoen, maar hij mikte van dichtbij op een speler van de thuisploeg.