Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC wint ook van Montfoort

01 dec 2018, 23.48Verslag

WAARDENBURG – WNC heeft de zege bij Geinoord een goed vervolg gegeven. Subtopper Montfoort werd met 2-1 verslagen. De eindstand was halverwege de wedstrijd al bereikt. Willem Paul van der Heijden nam beide treffers bij de thuisploeg voor zijn rekening.

Trainer Cor Prein was tevreden. “We zijn blij dat we de overwinning van vorige week konden doortrekken”, zei Prein. “We hebben een goede pot gespeeld.”

Onsportief
Voor rust had WNC de overhand. Van der Heijden maakte met een mooie stift de openingstreffer, maar de gasten kwamen weer langszij. “Een wat rommelig doelpunt. Wij hadden de bal bij blessures al een paar keer naar hun keeper gespeeld, maar zij gooiden hem bij ons in de hoek en zetten ons onder druk. Een beetje onsportief”, vond Prein.

WNC nam echter snel weer de leiding toen Van der Heijden zijn tweede van de middag maakte. Na rust had WNC het af en toe lastig, maar het bleef overeind.