Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC zet goede reeks door bij GJS

15 dec 2018, 20.25Verslag

DALEM – WNC zette zijn ongeslagen reeks door met 1-3 winst bij GJS en gaat als koploper van de tweede periode de winterstop in.

“Wij gaan niet meedoen om de bovenste drie plekken, maar laten nu wel zien dan we beter zijn dan de positie op de ranglijst”, concludeerde trainer Cor Prein tevreden. “We nemen wat afstand van de onderste plekken en doen mee in de periode”

Strafschoppen
WNC kwam bij GJS amper in de problemen. Aimen Seqqal maakte na een kwartier de 0-1. Na een klein halfuur kreeg WNC een strafschop toen Joel Sanaky aangetikt werd. Willem Paul van der Heijden scoorde de 0-2.

“Daarna hadden we de wedstrijd sneller dood moeten maken”, vond Prein. “Nu duurde het te lang voor de 0-3 viel en dan blijft het toch spannend.”

Die derde Waardenburgse treffer viel opnieuw uit een strafschop. Dit keer scoorde Enzo Geene van elf meter. “Ik vond de strafschoppen terecht, dat geldt ook voor die van GJS.” Uit die derde penalty van de middag maakte hekkensluiter GJS de 1-3.