Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Woudrichem laat Nivo Sparta in stof bijten

14 apr 2018, 18.20Verslag

WOUDRICHEM - Woudrichem liet zich zaterdag van z'n uitmuntende kant zien. De Bolwerkers troefden titelkandidaat Nivo Sparta met 3-1 af.

“Een terechte uitslag”, vond trainer Leon Elands, die nu nog kansen ziet voor Woudrichem in de derde periode.

De trainer van Woudrichem keek zijn ogen uit tegen de opponent uit Zaltbommel, die diep door het stof moest. De gasten kwamen nog wel op 0-1 door Willem Looijen. Voor de thee hadden de Bolwerkers het tij echter al gekeerd. Daarbij produceerde Bori Secreve op aangeven van Tim Saaman de 1-1. Net voor het rustsignaal volgde ook de 2-1 van Yoeri Duyzer, die knap de bal in de hoek joeg.

(foto: Marco Oomen)

Nivo Sparta slaagde er na de rust niet in de boel nog te repareren. De pijnlijke nederlaag werd nog wat aangedikt met de 3-1 van opnieuw Yoeri Duyzer. 

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter