Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zeperd SteDoCo in Noordwijk

23 mrt 2019, 22.19Verslag

NOORDWIJK - Bij aanvang van de avondwedstrijd tegen SJC had SteDoCo duidelijk andere plannen. De naaste concurrentie had 's middags punten laten liggen en de pupillen van trainer Gijs Zwaan hadden goede zaken kunnen doen en richting de top vier kunnen kruipen. Maar de Alblasserwaards kwamen snel bedrogen uit en keken na nog geen kwartier voetballen tegen een 3-0 achterstand aan. Uiteindelijk werd met 6-3 verloren van de laagvlieger uit Noordwijk.

"Zij gaven vanaf de eerste minuut meer gas en straften onze drie fouten genadeloos af. Op dit niveau gebeurt dat", concludeerde Zwaan in de bus op weg naar huis.

SteDoCo herpakte zich en kwam via Medhanie Habtemariam iets dichterbij. Paal en lat stonden een realistische 3-3 ruststand in de weg.

"We kwamen goed uit het kleedlokaal, maar een afstandsschot op de schaats luidde de 4-1 in. Heel vervelend, want daarna werd het zelfs nog 5-1", sipte Zwaan, die Rensy Barradas en Joran Schröder nog wel zag scoren. Het slotakkoord was voor SJC.