Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zevende zege op rij voor HRC’14 en definitief nacompetitie

27 mei 2019, 20.13Verslag

ROSSUM - HRC’14 gaat mooi de nacompetitie in. Het troefde zondag SCZ af: 5-1 winst.

De ploeg uit Zoelen had ook nog een kansje, maar HRC’14 liet er geen gras over groeien. “We waren veel beter. Een dikverdiende zege”, stelde HRC’14-trainer Harald van Deelen.

Voor rust nam HRC’14 al afstand via goals van Jordi Verwers, Marnix van Zuijdam en Nick van de Boom. Na rust tilde Kevin de Vries de score naar 5-1. Het betekende voor HRC’14 tevens de zevende zege op rij.   

In de strijd om een plaats in de vierde klasse neemt HRC’14 het zondag in de eerste ronde op tegen Essche Boys.  Van Deelen: “Ik ken die ploeg niet. We zullen zien hoe het zich ontwikkelt.”

Bij winst volgt de finale tegen OSC’45. “Het zijn gewoon twee finales dan”, vult Van Deelen aan. Overigens bestaat de mogelijkheid dat het duel met Essche Boys zaterdag al wordt gespeeld in plaats van zondag. Van Deelen: “Daar wordt met Essche Boys nog over gesproken.”