Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zuilichem blijft winnen in 2018

12 mrt 2018, 10.02Verslag

ZUILICHEM - Zuilichem heeft zaterdag de derde zege in evenzoveel wedstrijden in het kalenderjaar 2018 geboekt. Op het eigen sportpark De Meidijk had de ploeg van trainer Kornee Sterrenburg met 4-0 weinig moeite met SVS'65. 

Zuilichem had in de eerste helft al meerdere malen op voorsprong kunnen komen, maar liet dat na. Na rust stelden de manschappen van Sterrenburg orde op zaken. Via doelpunten van Erik van Dalen, Bert van Dalen, Michel Kooyman en Maurits van Heusden liepen ze uit naar een comfortabele 4-0 overwinning. Het enige smetje was de sliding rond de middenlijn van Peter van Daalen die duidelijk te laat was. Hij kreeg daarvoor de rode kaart gepresenteerd, wat hem twee wedstrijden schorsing oplevert. 

Ondanks dat was Sterrenburg uitstekend te spreken over de overwinning van zaterdag: "We zaten vanaf het eerste moment goed in de wedstrijd. Voor rust hebben we verzuimd de kansen te benutten, maar na rust gingen we verder waar we gebleven waren en benutten we de kansen wel. Het is een verdiende overwinning waar niks op af te dingen valt."

Volgende week gaat Zuilichem op bezoek bij het op kunstgras spelende SV Noordeloos. Daarmee heeft de ploeg van Sterrenburg nog een appeltje te schillen: "We hebben nog wat goed te maken, na dat 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd. Het wordt wel lastig, want van de eerdere vijf wedstrijden op kunstgras hebben we één keer gewonnen en vier verloren. Het wordt tijd dat we daar verandering in gaan brengen."

 

 

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >