Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Zure nederlaag SPV’81

09 feb 2019, 19.24Verslag

SPV’81 leed in en tegen Moordrecht een onverdiende 2-1 nederlaag.

In de eerste helft draaide het als een tierelier bij de Polsbroekenaren. Er ging dreiging uit van de aanvallen van het elftal van Gert Alblas. De afwerking liet echter te wensen over. Thomas Spelt, Twan Korevaar en Sander Koolwijk miste goede kansen. Spelt bereidde wel fraai een doelpunt voor. Hij pikte de bal op en bood Martijn de Heer een niet te missen kans.

Vlak voor rust viel uit het niets de gelijkmaker.

,,In de beginfase van de tweede helft hadden we weer de overhand,” vertelde Alblas. ,,Twan Korevaar kwam alleen voor de keeper, maar krulde de bal net naast. Daarna was de strijd in evenwicht. Het was jammer dat een Moordrechtenaar in buitenspelpositie de bal aannam, waaruit na een pass de winnende goal voor Moordrecht viel. De scheidsrechter negerde het vlagsignaal. Hij zag het anders. Dan houdt het op, hè en staan we weer met lege handen.”